Kenus összetartás Mátraházán

A Kolonics György Alapítvány szombaton immár negyedik alkalommal hozta tető alá kenus összetartását Mátraházán. Az eseményen több korosztály képviseltette magát, akik többféle programban is részt vehettek.

Közel százan látogattak el Mátraházára, hogy részt vegyenek az alapítvány évindító kenus összetartásán. Az eseménynek a mátraházi edzőtábor adott otthont, ahol az előzetes tervek szerint egy havas, téli futással hangoltak volna a folytatásra, de az élet úgy hozta, hogy a résztvevőket tavasz várta a Mátrában.

A Kékes-csúcsfutás így is nagyon jó hangulatban telt, egy alkalommal mindenkinek kötelező volt felfutnia, de sokan kétszer is nekiveselkedtek a távnak. Visszafelé szabadon választott útvonalon lehetett lejönni, aki a sípályát választotta, annak sárban dagonyázásban is volt része.

A közösen elfogyasztott ebéd után a Kolonics György Alapítvány kuratóriumának tagja, Csáky László tartott motivációs tréninget a kenus gyerekeknek és kamaszoknak, amit láthatóan nagyon élveztek a résztvevők. Lacika a program keretében felolvasást tartott a Kolonics Györgyről tavaly, alapítványunk gondozásában megjelent könyvből, a feladatokkal tarkított tréning után pedig a könyv szerzője, Tamás Rita dedikálta a gyerekek számára a könyvet.

Kenus összetartás Mátraházán

 

Az eseményen a kuratórium több tagja részt vett, Csáky László mellett dr. Bognár Viktor, Horváth Noémi, Hüttner Csaba, Kozmann György, Reményi Péter és Trebitsch András is eljött Mátraházára, Bánki Lilla projektmenedzser pedig tökéletesen koordinálta az eseményeket.

Kenus összetartás Mátraházán

 

A gyerekek sok-sok élménnyel és egy-egy Koló-könyvvel térhettek haza, a kuratóriumi tagok pedig sok jövőbeni feladatról beszélgettek. Érdekesség, hogy pont egy évvel ezelőtt a Koló-könyv ötlete is itt fogalmazódott meg először, méghozzá Bognár Viktor részéről.

Kenus összetartás Mátraházán

 

forrás: kolonicsalapitvany.hu

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók