Adatvédelem

Az adatkezelésről röviden

A Kajak-Kenu Sport honlapot a Magyar Kajak-Kenu Szövetség üzemelteti.

A Kajak-Kenu Sport weboldal meglátogatása, a hírek és cikkek olvasása, illetve a galériák és videók megtekintése jelenleg nem jár semmilyen regisztrációval, ezért személyes adatokat sem gyűjtünk vagy tárolunk Önről.

Az informatikai rendszereink védelme érdekében és/vagy az esetleges hibák kizárása miatt a honlap meglátogatásakor eltároljuk az Ön IP címét, és a megtekintett oldalak URL-jét a saját webszerverünkön. Ezeket az információkat nem továbbítjuk harmadik fél részére, és csak a webszervert üzemeltető rendszergazdáink férhetnek hozzá. Ezek az adatok automatikusan és véglegesen törlődnek a rendszerből 3 hónap után. Ezeknek az adatoknak a kezelője a Magyar Kajak-Kenu Szövetség.

Statisztikai célból azonban anonimizált, általánosított adatokat gyűjt számunkra a Google Analytics rendszere. Semmilyen személyes adatot nem továbbítunk a Google Analytics rendszere felé, az Ön IP címét is csak anonimizálva (az IP cím utolsó része nem kerül elküldésre; további információk: https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=hu). Emellett a Google Analytics rendszere a következő adatokat gyűjtheti:

  • Számítógép / mobil eszköz, operációs rendszer, böngésző adatai
  • Képernyőfelbontás
  • Ország, város (pontos lokáció beazonosítására nincs lehetőség)
  • Ön által megtekintett aloldalak URL-jei
  • A honlapunkon eltöltött idő

Ezeket az összesített adatokat arra használjuk, hogy jobban megismerjük az oldalunk látogatóinak szokásait, mely hírek, cikkek, videók, szolgáltatások népszerűek, milyen fejlesztéseket hajtsunk végre a jövőben.

Ezeknek az adatoknak a kezelője a Google. A Google adatvédelmi irányelveiről itt olvashat többet: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

Az egyes hírekben további külső szolgáltatók által biztosított tartalmak kerülhetnek beágyazásra, például Facebook videók, galériák, Instagram képek és YouTube videók. Ezen szolgáltatók felé sem továbbítunk semmilyen adatot; a szolgáltatók saját maguk részére statisztikai célból anonimizált adatokat gyűjthetnek.

Az általunk használt külső szolgáltatók adatvédelmi elvei:

YouTube: https://policies.google.com/privacy?hl=hu
Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update
Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content
Embed.ly: http://embed.ly/legal/privacy

Amennyiben bármilyen kérdése lenne az adatvédelemmel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: info@mkksz.hu

A sajtó képviselői számára küldött hírlevelek

A sajtó képviselői számára a MailChimp hírlevélküldő rendszeren keresztül küldünk hírleveleket, amelyek megfelelnek a GDPR követelményeinek. Az ott szereplő személyes adatokat (név, email cím, sajtóorgáum), az érintett hozzájárulásával, bizalmasan kezeli,  harmadik félnek át nem adja és kizárólag hírközlés céljából tárolja.

Egyéb hírlevelek, célzott email kampányok

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség egyéb hírlevelek kiküldésére szintén a MailChimp hírlevélküldő rendszert használja, amelyek megfelelnek a GDPR követelményeinek.

Ilyenek lehetnek: esemény meghívók, sportági közlemények, tájékoztatók. Az ott szereplő személyes adatokat (név, email cím, munkahely), az érintett hozzájárulásával, bizalmasan kezeli és  harmadik félnek át nem adja.

A MailChimp adatvédelmi elvei: https://goo.gl/RP6EC9

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók