Harmadjára is Kajak-Kenu Cross Challenge Tatán

A Tatai Hódy Sportegyesület és a Csay Renáta Regionális Akadémia összefogásában már harmadjára rendezték meg a Kajak-Kenu Cross Challenget Tatán, ahol az előkészítő korosztálytól a serdülőig megmozgatták a versenyzőket.

Napsütéses és kellemes idő fogadta vasárnap a Csay Renáta Regionális Akadémiához tartozó egyesületek növendékeit, akik Tatán a Kajak-Kenu Cross Challenge keretein belül egy szárazföldi versenyen vehettek részt.

„Azért hívtuk életre ezt az eseményt, hogy a téli alapozó szezon elején is legyen valamilyen közös akadémiai rendezvényünk, amiben minden korosztály részt tud venni.” - kezdte Kadler Zsuzsi, a Csay Renáta RA menedzsere.

Harmadjára is Kajak-Kenu Cross Challenge Tatán

A fiatalok számára egy akadályversenyt rendeztek, akiknek párokba állva kellett összedolgozniuk. A feladat a tatai Öreg-tó körbefutása volt, ami nagyjából 7,2 km. A tókör közben összesen 12 akadályt helyeztek el a rendezők, amelyeket a pároknak közösen kellett teljesíteni.

„A gyermek korosztálytól a serdülőkig körülbelül 100 páros nevezett erre a számra. A 12 akadály között volt például medicinlabda dobás, közös fekvőtámasz, autógumi görgetés, satöbbi.” 

Harmadjára is Kajak-Kenu Cross Challenge Tatán

A legkisebbek, vagyis az előkészítő korosztály számára a tatai edzőtáborban rendeztek három versenyt, volt kidobós, sorverseny, és szárazföldi akadálypálya is.

„A sok esős nap után gyönyörű napsütéses idő volt egész nap, az előkészítő korosztállyal együtt 10 egyesületből közel 250 kajak-kenus vett részt a vasárnapi eseményen. Az akadálypályával tarkított tókör első hat befutóját nemenként és korosztályonként díjaztunk.” - tette hozzá Kadler Zsuzsi.

Harmadjára is Kajak-Kenu Cross Challenge Tatán

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók