Hamarosan nyit a Budapest Boat Show

Kiállítás

Három nap múlva megnyitja kapuit Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye, vagyis a Budapest Boat Show.

A február 23. és 26. között megrendezésre kerülő kiállítás idén is sok programmal és látnivalóval várja a hajózás szerelmeseit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállítás fő témája a Szabadidős Hajózás, így a Programsziget aktivitásai is ebben a témában kerültek kialakításra. A merészebb látogatókat árbóc mászó verseny, csomókötözés és kötéldobás, evező szimulátor, kajak ergométer és kinect versenyek is várják. Emellett kiskapitány képzés is zajlik majd egy 9 fős motoros jachtban. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel újra megépítésre kerül a kiállítás 40m2-es Bemutató Medencéje, ahol hajós iskolák mutatkoznak be, és vízre kerül egy egytestű hajó és egy katamarán is. Emellett vízből mentés bemutatók és SUP jóga is zajlik majd a medencében.

A Budapest Boat Show idén is felvonultatja a teljes hazai hajópiacot, így megtekinthető lesz közel száz vitorlás, elektromos és vitorlás hajó a rendezvény G és F pavilonjában. Mindemellett a kiállításon megtalálható lesz a hajózáshoz szükséges összes felszerelés és kiegészítő, így a Budapest Boat Show-ra látogatók idén is mindent beszerezhetnek, ami a felkészült szezonindításhoz szükséges.

“A kajak-kenu sport a szokásos kajak ergométerrel és installációkkal lesz jelen, valamint a medencében az érdeklődők ki is próbálhatnak egy túrakenut” – mondta Patyi Melinda, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség szakmai koordinátora.

A kiállításra érdemes előre megváltani a belépőt a www.boatshow.hu oldalon, mellyel elkerülhető a pénztáraknál történő sorban állás. Bővebb információ a rendezvényről a kiállítás honlapján és facebook oldalán.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók