Több eseményt is lehet majd élőben követni az ICF YouTube csatornáján

A Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) YouTube csatornáján, a Planet Canoe-n keresztül 2024-ben előfizetés ellenében több eseményt is élőben lehet követni, köztük a jövő heti szegedi történéseket is.

A ICF közleményben tudatta, hogy az idei szezonban is lehetőséget biztosít azoknak, akik élőben szeretnék követni kedvenceik szereplését. A szervezet YouTube csatornáján, vagyis a Planet Canoe-n keresztül online követhető lesz több rangos nemzetközi verseny is, amelyeket a felhasználók 9,99 euró ellenében követhetnek figyelemmel.

Többek között a május 8-12. közötti európai pótkvalifikációs ICF Gyorsasági Világkupa és Para Kajak-Kenu Világbajnokság futamait is lehet követni. A május 11-12. (szombat-vasárnap) közötti döntőket az M4 Sport is élőben közvetíti.

A Planet Canoe-ra előfizetőknek lehetőségük lesz a Prágában megrendezett ICF Szlalom Világkupa élő közvetítéseinek megtekintésére, ahol a kajak-cross kvótákat lehet megszerezni a nyári ötkarikás játékokra.

Ezen felül további négy szlalom világkupát is élőben lehet követni Augsburgból, Krakkóból, Ivreából és La Seu-ból. A szezon második gyorsasági világkupája Poznanból, illetve a Szamarkandban megrendezett nem olimpiai számos gyorsasági világbajnokság is megtekinthető lesz a YouTube csatorna tagjainak.

A szezon későbbi szakaszában további események is képernyőre kerülnek: ilyen lesz például az ICF Vadvízi Világbajnokság (Sabero, Spanyolország), az ICF Maraton Világbajnokság (Metkovic, Horvátország), az ICF Kajak-Kenu Póló Világbajnokság (Deqing, Kína) és ICF SUP Világbajnokság (Sarasota, USA).

Az érdeklődők három egyszerű lépésben lehetnek tagok a Planet Canoe YouTube csatornán:

1.     Jelentkezzen be a YouTube-ra, vagy hozzon létre egy fiókot.

2.     Látogasson el a Planet Canoe csatornájára.

3.     Kattintson a „CSATLAKOZÁS” gombra, majd töltse ki a fizetési adatokat.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók