Jó példa Rácalmáson

Megtartotta évzáró rendezvényét a Rácalmás SE Vízi és Szabadidősport szakosztálya, az eseményen jelen volt Doma Gergő, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség szakmai igazgatója is.

Sikeres esztendőt tudhat maga mögött a Rácalmás SE nyolc esztendővel ezelőtt alakult Vízi- és Szabadidősport szakosztálya. Bölcskei Ferenc szakosztályvezető elmondta: a klub nagy lépéseket tesz az utánpótlás nevelés terén, az elmúlt szezonban a szakosztály két serdülő és két ifjúsági válogatott kenussal büszkélkedhetett, s hasonlóan eredményes szezont terveznek 2017-re is.

Az eseményen jelen volt Doma Gergő, az MKKSZ új szakmai igazgatója is, aki az egyesület sikeres versenyzőinek díjakat adott át.

„Remek példája a rácalmási klub annak, hogy önkormányzati, szövetségi, egyesületi és szülői összefogással milyen fejlődést lehet elérni. Vizi Gábor edző munkáját dicséri, hogy két korosztályban is bekerülhetett versenyzőjük a válogatottba és hogy a klub a szövetségi programok megvalósításában, példának okáért a vízitúra-megállóhelyek létrehozása is szerepet vállal” – mondta Doma Gergő.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók