Mégse

Érmekkel támogattuk a szív bajnokait

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) idén is támogatja A Szív Bajnokai Alapítvány munkáját, amely szívbeteg gyerekeknek nyújt segítő kezet. A Mutass egy szívet kampányuk keretein belül érmeket adományoztunk a szervezetnek.

Hír

Nagy örömünkre szolgált, hogy néhány napja a dr. Baráth Etele Székházban köszönthettük Beck Mónikát, a Szív Bajnokai Alapítvány elnökét, egyben megálmodóját. Mónika veleszületett szívbetegsége miatt évtizedek óta pacemakerrel éli aktív mindennapjait. Amellett ugyanis, hogy életének szerves része mozgás, elkötelezetten, őszinte odaadással segíti a szívbeteg gyerekeket is. 2015-ben a Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play-díját is megkapta, emellett Magyarország Szív Nagykövete. 

Az MKKSZ korábban többször is az alapítvány mellé állt, így tettünk most is. A Mutass egy szívet kampányuk célja, hogy hírességekkel, élsportolókkal, olimpikonokkal együtt járják a gyermek kardiológiai osztályokat, ahol személyre szabott ajándékokkal lepik meg az ott lévő gyerekeket. A „kis bajnokokkal” közös sétákat tesznek, de ajándékokkal és érmekkel is segítik napi szintű, hősies küzdelmüket.

Beck Mónika egy hatalmas éremcsomaggal távozott a székházból, amelyet Dónusz Éva, olimpiai és világbajnok kajakos, a női kajak szakág vezetőedzője nyújtott át az alapítvány számára.

Sok erőt és kitartást kívánunk a szív bajnokainak!

Érmekkel támogattuk a szív bajnokait