A rossz idő sosem akadály

Annak ellenére, hogy éjszaka az ország jelentős részén esett az eső, több mint ezer indulója volt a szombati Nagy Hideg-hegyi futásnak, amelyen a sportágból a férfiaknál Petró Erik, a hölgyeknél Csonka Eszter Lili volt a leggyorsabb.

Nem éppen kellemes futóidő, az éjszakai esőzés miatt csúszós terep várta az idei Nagy Hideg-hegyi futás indulóit. A hagyományos őszi csapatépítő eseményre az ország minden pontjáról érkeztek a kajakosok és a kenusok, Nagykanizsáról, Győrből, Diósgyőrből, Szegedről futottak be a buszok, a VVSI példának okáért 59 fővel nevezett a versenyre. Amelyet a férfiaknál Petró Erik, a hölgyeknél Csonka Eszter Lili nyerte meg, de ott volt a mezőnyben többek között a börzsönyi futás atyja, Babella Laci bácsi, Szegedről Kása Ferenc, azaz Kacsa bácsi, valamint a háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Kammerer Zoltán és a sportág egyik nagy ígérete, Kopasz Bálint is.

“Szerencsére sérülés nélkül megúsztuk a napot, pedig az eső miatt rendesen csúszott a fű. A verseny végeztével a hagyományoknak megfelelően kisorsoltuk az egyesületek között a hajókat, a kajakot a Budapesti Honvéd, a kenut a VVSI kapta” – mondta Weisz Róbert, a futás főszervezője.

 

 

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók