Versenybírói tanfolyam indul

Az MKKSZ Versenybíró Bizottsága, és a Magyar Kajak-Kenu Versenybíró Testülete, alapfokú versenybírói tanfolyamot indít 2024-ben.

Azok jelentkezését várják, akik szeretnének bekapcsolódni a sportág vérkeringésébe, vagy szeretnének benne maradni és munkájukkal segíteni a kajak-kenu versenyek (gyorsasági, maratoni, sárkányhajó, SUP) lebonyolítását.

A tanfolyam online levelező formában lesz lebonyolítva, kiegészítve két kötelező konzultációs nappal, amely gyakorlati és elméleti oktatást is tartalmaz. A hallgatók a tananyagot és a jelenleg érvényben lévő szabálykönyvet is e-mailben kapják meg. A kötelező konzultációk ideje és helye későbbi időpontban lesz kihirdetve, azonban mindig valamilyen versennyel azonos időpontban lesz megtartva.

A tanfolyam végén minden hallgató elméleti, és gyakorlati vizsgát fog tenni. Sikeres vizsga után tagja lesz a Magyar Kajak-Kenu Versenybíró Testületnek. A képzés eredményes elvégzése után minden hallgató III.o. versenybírói minősítést szerez, és bíróként részt vehet már az idei versenyszezon versenyein.

Jelentkezési határidő: 2024. április 22.

Jelentkezés: Telefonon keresztül Orha Anikónál (+36-70-375-2484), vagy Dr. Blahó Tamásnál (+36-20-935-1536), illetve e-mailben az aniko.orha@mkksz.hu címen.

A tanfolyam ingyenes!

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók