Versenyt nyert a várandós Fazekas-Zur Kriszta

Annak ellenére, hogy júniusban megszületik második gyermeke, Fazekas-Zur Krisztina elindult a Lanakila Classic elnevezésű surfski versenyen, sőt, meg is nyerte azt.

A 37 éves olimpiai bajnok magyar kajakos több mint öthónapos terhesen sem hagyja el magát, néhány napja ezt a videót posztolta a Facebookra:

A versenyszellem is ugyanúgy hajtja, ezért elindult a Lanakila Classicon, a kaliforniai óceáni viadalon tavaly és tavalyelőtt is részt vett, és ha már rajthoz állt az idén is, meg is nyerte a nők között az 5 mérföldes távot, míg az összetettben hatodikként zárt 43 perc 3 másodperces idejével.

„Jól sikerült, szoros versenyben első lettem. Pocak is beszállt a versenybe és a második felét végig rugdosta. Az utolsó kilométeren úgy döntött, bukfencezik egyet, így egy rövid időre megálltam, megvárni, míg befejezi és kényelembe helyezkedik. Fantasztikus érzés!” – írta közösségi oldalára Fazekas-Zur Krisztina, aki párjával, a versenyzőivel Portugáliában edzőtáborozó Rami Zurral júniusra várja második gyermekét.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók