Szabó Gabriella: rajt a Gubacsin!

Megkezdte az olimpiai felkészülést Szabó Gabriella, aki az első két hétben a Gubacsi hídnál edz, ám hamarosan ismét "elfoglalja" a szolnoki bázist, és páros társával, Kozák Danutával folytatja a munkát.

Mindössze három hét pihenőt engedélyezett magának olimpiai bajnok versenyzőnk, Szabó Gabriella, aki nagy kedvvel kezdte meg a felkészülést a 2016-os olimpiai esztendőre.

“Egyelőre napi egy edzésem van, tizenkét-tizennégy kilométereket evezünk és fokozatosan emeljük az adagokat, ahogyan a kiegészítő számokban, futásban és kondiban is. Legutóbb a riói előolimpián eveztem, így körülbelül három hetet pihentem, de ezalatt az idő alatt pont sikerült annyira ellustulnom, hogy már nagyon vártam ezt a pillanatot. Nem sokáig tudok tétlenül ülni. A három hetes szabadság alatt egyszer-kétszer elővettem a bringámat, de mást nem csináltam, így van mit bepótolnom – magyarázta Szabó Gabriella, akinek egyelőre Hagymási Anita a társa a munkában. Tóth László tanítványa két hétig még Budapesten készül, aztán két hétre leutazik Szolnokra, ahol a kétszeres olimpiai bajnok páros társával, Kozák Danutával folytatja a munkát. A két versenyző egyébként az ősszel a floridai, Cape Coralban edzőtáborozik majd, ahol felmérik, milyen edzéslehetőségek vannak, hiszen jövő tavasszal is itt folytatnák a munkát.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók