Régiós kölyöktábor Szarvason

Felkészülés

Kölyöktábor kezdődött Szarvason az Alsó-Tisza régió egyesületei számára. Három edző irányításával több mint félszáz gyerek készül az edzőtáborban.

Ezen a héten hét egyesület (a Szarvasi Kajak-Kenu Vízisport és Szabadidő Club, a Békési Kajak-Kenu Club, a Csongrádi Kajak-Kenu Club, a Démász Szeged, a Hírös Sport, a KSI-Gyomaendrőd, valamint a Kis-Tisza Vízisport Egyesület) kölyök korcsoportba tartozó versenyzői készülnek Szarvason, három edző irányításával több mint félszáz gyerek gyűjti a kilométereket az idei jó formához. Az időjárás eddig a kegyeibe fogadta a fiatalokat, hiszen melegben, jó körülmények között tudják elvégezni a napi két vizes edzést és a kiegészítő tréningeket.

“A szövetség 33 versenyző teljes költségét állja, mellettük még vannak befizetett gyerekek és olyanok, akik napközis jelleggel vesznek részt a táborban, így több mint ötven fővel foglalkozik Győrfi Tamás, Rohony Balázs és Juhász Bence a táborban” – mondta Kovács Tamás, a kölyök válogatott vezetője.

Áprilisban az Alsó-Duna és Dél-Nyugat magyarországi régió versenyzői Fadd-Domboriban találkoznak, majd májusban Gyomaendrődön, Dunavarsányban és Szolnokon megkezdődnek a kölyök válogatott edzőtáborai is.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók