Kilenc arany Ciprusról

Öt magyar ifjúsági válogatott versenyző utazott el Ciprura, ahol a hétvégén részt vettek egy nemzetközi viadalon. Fiataljaink minden versenyszámban az élen zártak, 9 arany-, 5 ezüst- és 3 bronzérmet szereztek.

Hüttner Csaba felnőtt szövetségi kapitány vezetésével öt ifjúsági versenyzőnk szerepelt a ciprusi nemzetközi viadalon. Slihoczki Ádám, Szőke Attila, Gazsó Dorka, Biben Karina és Bakó Olga összesen 17 érmet, közte kilenc aranyat nyert a szigetországban.

„Versenyzőink az idei világbajnoki szereplésük után, afféle jutalomútként jöttek el Ciprusra – mondta Hüttner Csaba szövetségi kapitány. – Természetesen itt is tökéletes szereplést nyújtottak, minden számot megnyertek, női egyesben példának okáért a dobogó mindhárom fokán magyar versenyző végzett. A versenyen izraeli, görög, ciprusi, szlovák és lengyel versenyzők álltak rajthoz, érdekesség, hogy a felnőttek között itt volt Piotr Siemionowski is, a lengyelek kétszeres világbajnoka. Ez a verseny tökéletes levezető fiataljainknak, akik egy kicsit ki tudnak kapcsolódni, s feltöltődve vághatnak majd bele a téli felkészülésbe.”

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók