Hamarosan Nagy-Hideg-hegy, lehet készülődni!

Futás

Nincs ősz Nagy-Hideg-hegy futás nélkül. November 18-án a Magyar Kajak-Kenu Szövetség ismét megrendezi hagyományos futását, amelyre nem csak a kajak-kenu sport képviselőit várják.

Legendás történetek, megmosolyogtató sztorik és élmények kapcsolódnak a Nagy-Hideg-hegy futáshoz, amely a kajak-kenu sport őszi-téli felkészülését elindító közös esemény. Nem véletlen, hogy az ország minden pontján megmozdulnak az egyesületek, közel ezer részvevő rugaszkodik neki a meredek terepnek, a 7.5 kilométeres versenynek. Amely igazából nem is verseny, inkább összetartó, közösségépítő program, ahol jó megjelenni, ahol jó együtt lenni a többiekkel. A viadalt egykoron váci és gödi kajakos hívták életre, ma már nem csak sportágunk érzi magáénak, de sok „vendéget” is köszöntünk, atléták, triatlonosok, evezősök és kerékpárosok is szívesen megméretik magukat ezen az eseményen.

„Idén is a jó futással egybekötött közös élményen, programon lesz a hangsúly. Várjuk az indulókat, akiket a táv végén egy kis teával és egy szelet csokival fogadunk majd. A kajak-kenu szövetség pedig a futáson résztvevő kajak-kenu szakosztályok között egy-egy darab kajakot és kenut sorsol majd ki” – mondta Weisz Róbert, a verseny főszervezője.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók