Douchev-Janics Natasa már párosban is hasítana

Május elején érkezik haza háromszoros olimpiai bajnok kajakosunk, Douchev-Janics Natasa Mexikóból, aki saját bevallása szerint kezd egyre jobb formába lendülni. A versenyző 2013 augusztusa óta nem vett részt igazi tétversenyen, pár nappal ezelőtt azonban versenyzett 2000 méteren, és megnézte hol tart a felkészülése.

Gerincműtétjét követően nem adta fel az aktív sportot Douchev-Janics Natasa, aki a női mezőny tagjaihoz hasonlóan gőzerővel készül a 2015-ös idényre. A Graboplast Győri VSE háromszoros olimpiai bajnoka több mint fél éve már Mexikóban él és készül, a minap – másfél éves kihagyás után – rajthoz állt egy 2000 méteres versenyen is, megnézte, hogy sikerült az állóképességi felkészülése.

„Jó volt újra versenyezni, bár nagy tétje nem volt ennek a viadalnak, egyszerűen csak szerettem volna visszajelzést arról, mennyire jól sikerült az állóképességi munka, hogy dolgoztam a téli időszakban – mondta Douchev-Janics Natasa, akire még három hét magaslati munka és egy verseny is vár Mexikóban, majd május elején hazatér és Szegeden, valamint Szolnokon folytatja a felkészülését.

„Nagyon motivált vagyok, és ha hazaérek, akkor azonnal egyeztetek Katival, hogy végre ismét hasíthassuk a vizet párosban is.”

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók