Újra meghatározóvá tenné a Csepelt

A korábbi elnök, Ludasi Róbert év elejei tragikus halála miatt szerdára rendkívüli közgyűlést hívott össze a Csepeli Kajak-Kenu Egyesület. A testület egyhangúlag Kiss Tamást választotta meg új elnökének. Az olimpiai bronzérmes kenus nagy tervekkel vág bele a feladatba.

“Már el is kezdtem a munkát, a következő hetekben az lesz a feladatom, hogy megismerjem az egyesület működését és jelenlegi helyzetét - mondja Kiss Tamás, aki tavaly nyári óta egy serdülő és ifjúsági korú kenusokból álló csoportot vezet a Hollandi úton. - Robi ötlete volt, hogy pályázzam meg az elnöki posztot, mert már nyugdíjba akart menni, és nagyon örült neki, amikor látta rajtam, hogy érdekel a feladat. 

Tragikus, hogy már nem lehet velem,

így nem tudom első kézből tőle átvenni a stafétát, és természetesen emberileg is nagyon hiányzik. 

Újra meghatározóvá tenné a Csepelt

Ludasi Róbert 2004-től 14 éven keresztül vezette Kiss Tamás edzéseit, kettejük között ennyi idő alatt nagyon különleges kapcsolat alakult ki. A legendás mesteredző olimpiai bronzérmes tanítványának most az a terve, hogy a klubot ismét sikeressé tegye.

Újra meghatározóvá tenné a Csepelt

“Az egyesület a fénykorát egyértelműen Robinak köszönheti, 1995 és 2005 között a miénk volt az ország legeredményesebb műhelye. Most szeretnénk alulról építkezve újra erős utánpótlásbázist létrehozni, a cél, hogy kajakban is és kenuban is újra meghatározó klubbá váljunk az összes korosztályban. Rendkívüli módon motivál, hogy a nagy múltú csepeli kajak-kenut, és azt az egyesületet, ahol én is felnőttem, rendbe tehetem. - tette hozzá Kiss Tamás, aki az edzősködést is folytatja Csepelen.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók