Új helyszínen rendezik meg a Serdülő, Ifjúsági és U23 Magyar Bajnokságot

A verseny SUKORÓN kerül megrendezésre. A szegedi Maty-éri versenypálya felújítási munkálatai elhúzódtak, a létesítmény egész területén jelenleg is és a világbajnokság kezdetéig munkálatok folynak, így a Szegedi Kvalifikációs Gyorsasági Világbajnokságra készülő válogatottunk legnagyobb része a felkészülést Szolnokon végzi.

 

A zavartalan felkészülés biztosítása érdekében az MKKSZ szakmai vezetése úgy határozott, hogy a négynapos Serdülő, Ifjúsági és U23 Magyar Bajnokság a fenti okok miatt, változatlan időpontban, 2019. augusztus 8-11. között, Sukorón kerül megrendezésre.

Tudjuk, ez a változás a klubok számára jelentős többletszervezést igényel, de úgy ítéljük meg, a négynapos verseny, valamint az azt közvetlenül megelőző időszakban a Szolnokra érkező versenyzők edzései hátráltatnák a válogatott felkészülését.

Csapatunk eredményes világbajnoki szereplése érdekében kérjük minden érintett megértését és türelmét, már csak azért is, mert a sukorói versenypálya területén is folynak még munkálatok, amelyek nem teszik lehetővé a létesítmény teljes körű, megszokott igénybevételé

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók