Mégse

Schmidt Ádám: elindítjuk a nevelőedző-programot!

Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár péntek délelőtt a hivatalos Facebook-oldalán közzétett videóban bejelentette, elindítják a nevelőedző-programot, amelynek keretein belül 500, utánpótlással foglalkozó szakember részmunkaidős foglalkoztatására nyílik lehetőség az olimpiai sportágakban.

Hír

„Az új magyar sportirányításban hisszük, hogy a nevelőedzőkkel kezdődik minden sikertörténet. Az ő feladatuk, hogy már az első pillanatban egy életre szóló elköteleződést alakítsanak ki a sport iránt, majd a gyerekeket a képességeiknek leginkább megfelelő sportág felé tereljék. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a kiemelt edzőprogram és a kiemelt utánpótlásedző-program mellett elindítjuk a nevelőedző-programot. Ennek keretében ötszáz, utánpótlással foglalkozó szakember részmunkaidős foglalkoztatására nyílik lehetőség az olimpiai sportágakban. A programba a szövetségek javaslatai alapján kerülhetnek be azok a szakemberek, akik a pályázatban kiírt feltételnek megfelelnek” – mondta Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár a hivatalos Facebook-oldalán péntek délelőtt közzétett videóban.

A dobogó tetején a bajnokokat ünnepeljük, de a sikerhez nélkülözhetetlen azoknak a szakembereknek az elhivatottsága, akik elindítják a csúcsra vezető úton legjobbjainkat. 👏🏻🇭🇺 Új programot indítottunk a nevelőedzők támogatására‼️

Posted by Dr. Schmidt Ádám on Friday, March 10, 2023

Forrás: Facebook/Dr. Schmidt Ádám, NSO