Minden sport mindenkié - árverés Varga Katalinnal és Kiss Péterrel

jótékonyság

A Civilút Alapítvány, a Magyar Paralimpiai Bizottság és a Magyar Ergométer Szövetség online jótékonysági árverést szervez a Magyar Szervátültetettek Szövetsége javára. A licitálás július 6-án hétfőn délelőtt indult, ép és sérült sportolók fognak össze, hogy minél magasabb összeg folyjon be a szövetség javára. Az aukció 2020. július 11-én (szombaton) 11.00 órától élő közvetítéssel zárul a Duna Arénában.

A Civilút Alapítvány, a Magyar Paralimpiai Bizottság és a Magyar Ergométer Szövetség online jótékonysági árverést szervez a Magyar Szervátültetettek Szövetsége javára. A licitálás ma indul, ép és sérült sportolók fognak össze, hogy minél magasabb összeg folyjon be a szövetség javára.  Az aukció 2020. július 11-én (szombaton) 11.00 órától élő közvetítéssel zárul a Duna Arénában. 

A sportteljesítmény öröme és közösségi élménye nem pusztán az ép emberek kiváltsága. A sportban a fizikai vagy értelmi sérültséggel élők is aktívan és eredményesen részt tudnak venni, legyen szó szinte bármilyen sportágról. 

Minden sport mindenkié! kezdeményezésünkre ép és parasportolók fogtak össze, hogy segítségükkel minél szélesebb körben hirdessük a program üzenetét, és egy jótékonysági árveréssel is segítsük a fogyatékossággal élő hazai sportolók lehetőségeinek kiszélesítését. Az esemény jelentősége az is, hogy segítő szervezetek fognak össze azért, hogy egy hozzájuk hasonló segítő szervezet munkáját támogathassák ” - mondta el Ruttkay Réka, a Civilút Alapítvány kuratóriumának elnöke. 
A program két részből áll. A mai naptól szombatig folyamatosan lehet licitálni az online térben a Magyar Szervátültetettek Szövetsége sportolóinak javára, a hétvégén pedig egy jótékonysági evezéssel elismert sportolóink is hozzájárulnak az eredményhez – tette hozzá a szervező Civilút Alapítvány vezetője. 

Élő stream a Duna Arénából

Dr. Busa Gabriella, Böjte Dávid és Kempf Zozo, az Exatlon Hungary győztesei és sportolói, valamint két, nagyszerű eredményeket elért parakajakos, Varga Katalin paralimpiai 5. helyezett, vb. 4. és Eb. 3. helyezett és Kiss Péter világ-és Európa-bajnok bizonyítják, hogy a sportban és a sporttal minden lehetséges. A licitzáró online műsor élő közvetítésében a nézők jobban megismerhetik a sportolókat, akik egy evezős versenyen is összemérik teljesítményüket a Magyar Ergométer Szövetség gépein.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók