Legyél Te a Jövő Reménysége!

A Kolonics György Alapítvány ezúttal is meghirdeti a Jövő Reménységei pályázatot. A 2022-es támogatásra utánpótláskorú, 15-18 éves kajakos és kenus, a paraszakágban a 15-20 év közötti kajakos és kenus versenyzők jelentkezését várják.

A felhívásra 2021. december 13-ig jelentkezhetnek azok a fiatal versenyzők, akik jelenleg is iskolai tanulmányokat folytatnak, emellett rendelkeznek 2021-es versenyengedéllyel és jövőre is szeretnék azt kiváltani. Fontos, hogy olyanok is pályázhatnak, akik korábban már részesültek a támogatásban.

A támogatás keretösszege idén 2.400.000 Ft, amely magánszemélyek felajánlásaiból és céges adományokból tevődik össze. Ez két-két női, férfi kajakos és kenus, valamint egy paraversenyző és egy különdíjas között oszlik szét. A támogatás felhasználható minden olyan költség fedezésére, amely jelentősen hozzájárul a sportoló további fejlődéséhez.

A pályázatok elbírálásakor figyelembe veszik a pályázó versenyző eddigi hazai és nemzetközi versenyeredményeit, tanulmányi eredményeit, valamint családi – és szociális helyzetét.

 

A részletes pályázati felhívás itt olvasható:

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók