Könyvben is megírná a történetét Tótka Sándor

Szerda este Instagram oldalunkon élő interjút adott Tótka Sándor. Az olimpiai bajnok kajakos jelenleg Sevillában edzőtáborozik, többek között erről is mesélt. Szóba került még a tavalyi év, a négyes, az apaság, illetve a követők kérdéseire is készségesen válaszolt.

Sanyi két kőkemény sevillai edzés után vállalta, hogy az Instagramon válaszol a kérdéseinkre. A 35 perces beszélgetés elején elmondta, délelőtt páros edzésük volt, ő Nádas Bencével, Csizmadia Kolos pedig Kuli Istvánnal ült össze. Sevillában már most 20 fok körüli időjárás van, az előrejelzések szerint – Sanyi legnagyobb örömére - a jövő héten akár 28 fokig is emelkedhet a hőmérséklet.

Elmondta azt is, hogyan éli meg az év ezen időszakát, illetve mit szeret leginkább Dél-Afrikában és Las Vegasban, hiszen ezeken a helyeken is edzőtáborozott már. Kiderült, milyen volt számára a tavalyi nyár, amikor nem vehetett részt a világversenyeken, ellenben ősszel hatalmas elánnal vetette bele magát a munkába.

Könyvben is megírná történetét Tótka Sándor

Imádja a sportkönyveket, amelyekből sok erőt merít, sőt ő is szeretné egyszer megírni a saját történetét. Szóba került a maximalizmusa, illetve, hogy idén csak és kizárólag a négyesre koncentrál minden idegszálával. Na meg persze a családjára, hiszen tavaly apuka is lett, amit nagyon élvez.

Insta-követőinktől is vártuk a kérdéseket, amelyek szép számmal érkeztek. Sanyi a felolvasottak közül mindegyikre szívesen válaszolt. Kiderült, hogy gyerekkorában melyik volt a kedvenc pályája, mikor érezte magát mélyponton a karrierjében, mit sportolna, ha nem kajakozna, vagy hogy felismerik-e az utcán.

A teljes beszélgetést itt lehet megtekinteni:

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók