Kajak, kenu, SUP és sárkányhajó a Mozgás Éjszakáján

Idén is megrendezik a Mozgás Éjszakáját a Városligetben és a Hősök terén. Június 17-én az egész éjszaka a sportolásról szól majd sőt, kajakozni, kenuzni, SUP-ozni, valamint sárkányhajózni is lehet a Városligeti-tóban.

Hosszabb kihagyás után idén visszatér régi helyszínére a Mozgás Éjszakája. Június 17-én a Hősök terén és a Városligetben több, mint 25 sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők, köztük természetesen a vizes sportokat.

„A program igazából 19 órától Szentendrén, a Postás Strandon kezdődik egy sárkányhajós leevezéssel. – mondta Szemán Róbert, a Nagy Sportágválasztó Nonprofit Kft. ügyvezetője. – A nevezés egyébként itt már betelt, összesen 17 hajó lesz majd a vízen, amelyekben többek között celebritások is eveznek egészen az UTE vízitelepig. Innen megyünk át majd a Városligetbe.”

Kajak, kenu, SUP és sárkányhajó a Mozgás Éjszakáján

Ahol a hivatalos megnyitó este 21 órakor lesz, ami egész éjjel akár 25 sportágban is kipróbálhatják magukat a mozogni vágyók, köztük a kajakot, a kenut, a SUP-ot és a sárkányhajót is.

„A Városligeti-tó egész este várja majd a vizes sportok kedvelőit. Bárki, akinek van kedve kipróbálni a SUP-ozást, beülne egy kajakba díjmentesen megteheti. Elég nagy hajóállományunk lesz, négy sárkányhajó mellett egyszerre több kajakot és SUP-ot is vízre tudunk engedni.” – tette hozzá Szemán Róbert.

Kajak, kenu, SUP és sárkányhajó a Mozgás Éjszakáján

A Mozgás Éjszakájával kapcsolatos további információk itt érhetők el.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók