Indul a #maradjotthon kajak-kenus kihívás

Játékot indít a Facebookon világklasszis versenyzők bevonásával a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ). Négy héten át minden hétfőn új feladatot kap majd a három legkisebb korosztály, a gyakorlatok elvégzéséről a résztvevőknek rövid videót kell feltölteni a kihívás zárt közösségi felületére. A gyerekek között értékes nyereményeket sorsolunk majd ki.

A kihívásban résztvevőknek nincs más dolguk, mint a hétfőként kiadott játékos feladatokat péntek délig elvégezni, és feltöltetni a #maradjotthon kajak-kenus kihívás eseményeinél minimum 15, maximum 30 másodperc hosszúságban.

“A jelenlegi helyzet

új szakmai kihívások elé állítja az egész sportágat

– mondja Boros Gergely, az MKKSZ szakmai igazgatója. – Fontos, hogy fenntartsuk a gyerekek érdeklődését addig is, amíg nem szállhatnak vízre, ezért találtuk ki a játékos kihívást. Szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának a zárt csoportunkhoz, amelybe várjuk az U8-U9, az U10-U12, valamint az U13-U14-es gyerekek, illetve szüleik jelentkezését.”

A játék első három feladatát a nyolcszoros világbajnok Medveczky Erika, az olimpiai ezüstérmes Pauman Dániel, és a háromszoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltán mutatja be, a kihívások mától péntek délig teljesíthető. 

“Hasznosnak és viccesnek tartom a kihívást, ezért az eheti feladatot örömmel mutattam be – mondta Medveczky Erika. – Az egyik barátnőm utánpótlás-edzőként dolgozik, és hallom tőle, hogy mennyire

nehéz most motiválni a gyerekeket,

remélem ezzel a kezdeményezéssel is meg tudjuk őket valamennyire mozgatni.”

Akik négy héten át az összes kihívást teljesítették, május 4-én, 17 órakor a sorsoláson egyedi pólót nyerhetnek. Azok között az egyesületek között, amelyeknek legalább egy versenyzője részt vett a játékban, pedig egy MK-1-es, és egy MC-1-es hajót sorsolunk ki, valamint egy éves használatra öt darab eszkimókajakot. 

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók