Hatalmas érdeklődés övezi a Pályakezdő Edző Programot!

A Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia és a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által létrehozott Kajak-Kenu Módszertani Központ továbbképző programjának idei turnusa jövő héten veszi kezdetét.

A képzés célja, hogy főként gyakorlati alapú plusz tudást nyújtson a fiatal edzőknek, akik a sportág elismert szakembereitől tanulhatnak, betekintést nyernek a regionális akadémiák és a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia működésébe, sőt ellátogatnak az ország legsikeresebb műhelyeibe is. 

A programban olyan edzők vehetnek részt, akik legfeljebb 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, tehát pályakezdők, és jelenleg is aktív csoportjuk van.

Hatalmas érdeklődés övezi a Pályakezdő Edző Programot!

A tavalyi első turnust követően óriási volt az érdeklődés az idei jelentkezési időszak során. A sikeres jelentkezőket a héten értesítették a felvételről, a képzés pedig a jövő hétvégén hivatalosan is kezdetét veszi! 

A program decemberig tart, melynek végén a résztvevő edzők egy úgynevezett vizsgabeszélgetésen vesznek részt, amelyen a képzésen elhangzottak alapján készült portfóliójukat is bemutatják.

Hatalmas érdeklődés övezi a Pályakezdő Edző Programot!

Sok sikert, és jó munkát kívánunk mindenkinek!

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók