Fiataloknak segít a Kovács István Alapítvány

A Kovács István Alapítvány, az Alapító Okiratban megfogalmazottaknak megfelelően, a kiemelkedő eredményt elérő sportolási tevékenységet elősegítő célokra biztosít támogatást, köztük az idén sikeres utánpótlás korú kajakosok és kenusok számára. Pályázni január 15-ig lehet.

Az Alapítvány e célkitűzésének keretében a kiemelkedő eredményt elérő utánpótlás korú kajak-kenu sportolókat jutalmazza. Ennek keretében anyagi támogatást, szociális alapú támogatást, a külföldi, illetve belföldi edzőtáborokba való eljutást, részvételhez szükséges útiköltségeket, járműhasználatot, illetve a sporttevékenységhez szükséges tárgyi feltételeket biztosítja.

Pályázni a 23 év alatti versenyzőknek lehet, a támogatás pedig elérheti akár a 200.000 forintot is. A nyertes pályázathoz elengedhetetlen, hogy a sportoló kimagasló korosztályos eredményekkel rendelkezzen, azaz 2022-ben nemzetközi versenyen, vagy a magyar bajnokságon 1-3. helyzést ért el. A pályázat benyújtási határideje január 15. További részletek a lenti dokumentumra, vagy ide kattintva érhetők el.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók