Megújul(t) a honlapunk!

November 28-tól új köntösben várja látogatóit a sportág virtuális otthona, a kajakkenusport.hu. Weboldalunk egyelőre inkább a kinézetében változott meg, a következő hónapokban azonban több új funkcióval is bővülni fog.

Az eddigihez képest egy arculatában, színeiben és szerkezetében is alaposan megváltozott oldalt lát az, aki mostantól felkeresi a kajakkenusport.hu honlapunkat. A megújult weboldal mind a számítógépek, mind pedig a mobileszközök igényeinek is tökéletesen megfelel. 

Ami a főoldalt illeti, látható, hogy az eddigieknél merészebb lett a színhasználat, több új arculati elem is megjelenik, emellett az elrendezésben is történtek változások, valamint alulra legörgetve más, szintén hozzánk kapcsolódó honlapokra is át lehet kattintani. 

A jobb felső sarokban lenyitható Menüben található aloldalak közül elsősorban a Naptárban, illetve a Szövetségben fedezhetők fel szerkezeti és tartalmi változások. Különösen az utóbbi esetében elmondható, hogy a régi honlaphoz képest, sokkal rendezettebb és átláthatóbb lett. 

A mostani megújulás azonban csak az első lépés volt, a következő hónapokban számos új funkcióval is bővülni fog az oldal, amelyekről természetesen folyamatosan beszámolunk majd.

„Régi vágyunk volt már, hogy új köntösbe öltöztessük honlapunkat, hiszen hasonló fejlesztésre nagyon régen nem volt példa. Bár szerettük a régi oldalt is, 

úgy éreztük szükség van a megújulásra, hiszen folyamatosan változnak trendek,

amelyekhez nekünk is alkalmazkodnunk kell. A mostani fejlesztést egy hosszú tervezési folyamat előzte meg, a célunk az volt, hogy a már meglévő arculati elemeinket kissé felturbózzuk, új és merészebb színeket használjunk, egyszóval modernizáljuk a honlap kinézetét. Egy letisztult, átlátható és felhasználóbarát weboldalt álmodtunk meg, amely a jövőben is újabb és újabb friss tartalmakat biztosít a sportág követőinek. Bár a projekt csak most kezdődik igazán, őszintén remélem, hogy az új irány elnyeri majd látogatóink tetszését.” – mondta Szakács Bálint, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség ügyvezető igazgatója.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók