Kenusaink és persze az ifjú kajakos titánok is kemény napot zártak kedden Sevillában

Egy újabb képes beszámolóval jelentkezünk Sevillából, ezúttal a keddi nap momentumaiból válogattunk.

Ismét egy mosolygós reggel

A Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia versenyzői, Dráviczki Dóra (balra), Ujfalvi Laura (középen) és Nemes Réka is jókedvűen érkeztek a délelőtti edzésre.

Világbajnok a vízen

A nap egyik első vízreszállója volt az egész tábor területén Takács Kincső. A győriek világbajnoka Montebelo után, már több, mint egy hete készül Sevillában. Az olimpiai ötödik helyezett versenyző a kétszáz egyes mellett, ötszáz párosban Horányi Dórával szeretne kijutni Párizsba.

Közben Horányi Dóri is megérkezett

Ha már Takács Kincsőről és a párosról volt szó, 26 órányi repülés után Horányi Dóri is megérkezett a Dél-Afrikai Köztársaságból, így kedden természetesen már ő is edzett.

Emese hajáról is sikerült gondoskodni

Dráviczki Dorka ott segít, ahol tud. Kőhalmi Emesének szemmel láthatóan nagy szüksége volt csapattársára, aki a legjobb fodrászokat megszégyenítő módon készítette fel világbajnokunk haját az edzésre.

De mennyit menjenek a lányok?

Akár ez is lehetne a kép címe, de Beé-Samu Andrea és Mórocz István profizmusa is arra enged következtetni, hogy ezt ők már jó előre kitalálták és itt éppen másról folyt az egyeztetés.

Csapathajós csiszolódások

A nagykanizsai Kurucz Levente és az MTK-s Opavszky Márk párosa kezdi meg éppen az edzést.

Nagy Bianka is megérkezett Dél-Afrikából

A szegediek Európa-bajnoka nagyjából pont egy hónapja van távol szeretteitől, Dél-Afrika után, még tíz napot tölt Sevillában.

Lehidalva (1. rész)

Bizonyára sok versenyzőnek elsők között jut eszébe Sevilláról az Alamillo híd, amely Santiago Calatrava tervei alapján 1992-ben készült el. Fantasztikus látványa megkerülhetetlen a kajakos és kenus szemnek egyaránt, és nem ritkán alatta is eleveznek a versenyzők.

Lehidalva (2. rész)

Az Alamillo mellett a Puente de la Marqueta is nap, mint nap látható, igaz a másik oldalon. A 217 méter hosszú hidat ugyancsak 1992-ben adták át, belegondolni is elképesztő, hogy hány kajakos és kenus generáció készült itt azóta.

Figyeljünk a részletekre!

Így van ezzel az U23-as világbajnok Tamási Zsombor is.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók