Augusztus 24-én Tisza-tó Átevezés és Átúszás

A nyáron immáron a harmadik alkalommal várjuk a vizes sportok szerelmeseit, hogy áthúzzák, vagy átússzák a csodálatos Tisza-tavat! Augusztus 24-én ismét Tisza-tó Átevezés és Átúszás, ismét Abádszalókon, amelyre már lehet nevezni a tiszato2024.hu oldalon!

Két sikersportág, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) idén is közösen rendezi meg a Tisza-tó Átevezést és Átúszást. Augusztus 24-én ismét a csodálatos Abádszalóki Szabadstrandon várjuk azokat, akik szeretnék átevezni és/vagy átúszni hazánk második legnagyobb állóvizét.

Tavaly több mint hatszázan vállalták legalább az egyik kihívást. Az átevezők bármilyen kézzel hajtható vízi járművel – kajak, kenu, SUP, sárkányhajó, evezős hajó - a strandtól indulva, egy Kiskörei fordulóval ugyanoda visszaérve 8 kilométert teljesítenek. Azok, akik inkább az úszást választanák 3,6 kilométert tesznek meg az Abádi-öbölben. Fontos, hogy a két útvonal nem keresztezi egymást és akár mindkét távot lehet teljesíteni!

Nevezni online a tiszato2024.hu oldalon lehet egészen augusztus 21-ig. Mindenki, aki legalább az egyik távot teljesíti, az online letölthető emléklap mellett befutóérmet is kap, illetve kategóriánként a legjobb három helyezett különdíjban is részesül. Június 21-ig extra kedvezménnyel lehet nevezni, de aki augusztus 4-ig véglegesíti elindulási szándékát, az megkapja az esemény hivatalos pólóját is, ezt követően augusztus 21-ig van lehetőség online nevezés leadására. Aki esetleg lecsúszott az online nevezésről még augusztus 24-én korlátozott számban a helyszínen is le tudja adni nevezését.

A részletes versenykiírás és minden további információ megtalálható a tiszato2024.hu oldalon. Találkozzunk Abádszalókon!

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók