Teljes az éremkollekció parakenuban

Minden éremből jutott egy paraversenyzőinknek a vasárnapi döntőkben. Geri Dánielnek köszönhetően aranyérmet is szereztek a magyarok.

A paraversenyek második napján öt döntőt rendeztek, ezek közül háromban voltak érdekeltek a magyarok. Geri Dániel kezdte meg az éremszerzést, egyből arannyal a parakenu LTA kategóriában, amelyben Rigó Imre az ötödik helyen zárt. Ezt követően Rozbora András lapátolt össze egy ezüstöt a parakajak A kategóriában, a bronzéremről pedig Bencze János gondoskodott, aki a legtöbb versenyzőt felvonultató parakajak TA kategóriában versenyzett.

És hogyan vélekedtek érmeseink a versenyről?

„Szuper volt az egész verseny, nagyon jól éreztem magam, szeretek itthon versenyzni, mert tökéletes a szervezés és itt a legjobb a közönség” – mondta mosolyogva Geri Dániel.

„Nagyon jól éreztem magam, kicsit ideges voltam, mert ez volt az első nemzetközi versenyem, de abban a pillanatban, ahogy elindult a verseny ez megszűnt és csak a cél lebegett a szemem előtt. A második hellyel teljesen elégedett vagyok” – vélekedett Rozbora András.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók