Október 23-án ismét Kolonics György emlékfutás lesz

Koló futás

Október 23-án ismét megrendezik a Kolonics György emlékfutást, amelyen rövid, közép vagy félmaratoni távok közül lehet választani - utóbbit egyéniben vagy váltóban is le lehet futni! A verseny az Olimpiai Ötpróba sorozat hivatalos pontszerző állomása. A nevezés ingyenes.

Ahogyan az elmúlt években tettük, újra Kolóra emlékezünk! Október 23-án ismét megrendezésre kerül a Kolonics György emlékfutás, amelynek célja – a közös sportélményen túl – a kétszeres olimpiai bajnok kenus emlékének, szellemiségének megőrzése. A szervező Kolonics György Alapítvány bízik benne, hogy idén is sokan állnak rajthoz az eseményen, amelynek versenyközpontja a Népszigeten lévő KSI vízitelepe lesz. A versenyen olimpiai, világ- és Európa-bajnokok sora áll rajthoz, többek között Pauman Dániel, Kulifai Tamás, Tóth Dávid, Kövér Márton és parakajakos Rozbora András is ott lesz a versenyen, de a szervezők reményei szerint minél több egyesület képviselteti magát, s hozza el fiatal kajakosait és kenusait. A viadalra az egyesületi és oktatási intézmények csoportos nevezést adhatnak le, a tíz fő feletti jelentkezést leadó klubok között a verseny szponzorának köszönhetően a klubok számára hasznos és értékes fűnyírót sorsolnak majd ki.

Az eseményen lehetőség nyílik a Kolonics György Alapítvány munkáját támogatni, ehhez biztosítják a szervezők a  versenyközpontban kihelyezett adománygyűjtő dobozokat, ahol elhelyezhetik felajánlásaikat.

A versenyszámok a nevezők részére mind a három kategóriában (21,4 km, 11,5 km és 2 km) DÍJMENTESEK.

A versenyen a nevezés mellé mindenki egyedi KOLO pólóval, és a célba érkezést követően egyedi befutóéremmel gazdagodik!

Versenyiroda: KSI Kajak-Kenu Egyesület vízitelepe (1138 Budapest, Népsziget u. 2. hrsz: 25992).

Versenyszámok-kategóriák

10:00              Egyéni és váltó félmaraton (21,4km)

10:30              Középtáv (11,5km)

10:40              Rövidtáv (2km)

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók