Látványos vízishow olimpiai- és világbajnokokkal

Noha a szezon végetért, az idén még utoljára láthatunk néhány klasszis kajakost "versenykörülmények" között hajóba pattanni november 17-én, a Duna Arénában.

A tokiói olimpiáig tartó, négyéves Ötpróba-sorozat részeként a Vizesgála úszóversenyében sztárúszók lépnek szövetségre más sportágak kiválóságaival egy pörgős váltó erejéig. A leglassabb versenyzőknek minden körben búcsút mondanak, a legfürgébb páros pedig viszi a pálmát. Az úszóversenyre nevezni is lehet ötpróba pontokért, a nevezés és a verseny részleteiért kattintson ide!

Amellett, hogy ötpróba pontokat lehet szerezni, több mint 30 sztársportoló látogat el a Vizesgálára. A 100 méteres kajakfutamban az olimpiai csapat tagjaként várhatóan ott lesz többek között Kozák Danuta, Csipes Tamara, Szabó Gabriella, Dombi Rudolf és Storcz Botond, a világbajnokok között pedig Gazsó Dorka, Bodonyi Dóra, Medveczky Erika, Balaska Márk és Apagyi Levente is.

A bemutató vízilabdameccsen vérprofi veteránok és ifjú titánok csapnak össze: az elmúlt 20 év válogatott vízilabdázói, olimpiai és világbajnok pólósok játszanak egymással egy barátságos, 4×5 perces kispályás meccsen. Várhatóan olyan klasszisokat láthatunk a medencében, mint Szivós Márton, Biros Péter, Dr. Kiss Gergely, Gergely István vagy Fodor Rajmund.

A látványos show-t ígérő eseményen lesz kajakpóló, SUP, sárkányhajó és szinkronúszó bemutató is.

A Vizesgálára itt lehet jegyet vásárolni.

Ilyen volt a tavalyi Vizesgála:

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók