„Ahogy tőlünk telt” – dedikálás pénteken a Costa Coffe Alle-ban

„Ahogy tőlünk telt” címmel több, mint 400 oldalas, közel 100 interjút és soha nem látott archív fényképeket tartalmazó exkluzív könyv jelenik meg pénteken a Magyar Kajak-Kenu Szövetség gondozásában.

Olimpiai bajnokok és világbajnoki aranyérmesek egész sora vonul fel majd pénteken 11 órakor a Costa Coffe Alleban, ahol bemutatkozik a Magyar Kajak-Kenu Szövetség gondozásában megjelent „Ahogy tőlünk tel” című több mint 400 oldalas interjúkötet, amely a szövetség és a sportág elmúlt hét és fél évtizedét dolgozza fel. A szerzők, vagyis Pápay Eszter, Lipiczky Ágnes és Horváth Péter mellett jelen lesznek a könyvben megszólaló kiváló sportolók, edzők és sportvezetők is, az ünnepi eseményen dedikálja a kiadványt Bonn Ottó, Csabai Edvin, Dónusz Éva, Fábiánné Rozsnyói Katalin, Hesz Mihály, Kőbán Rita, Storcz Botond, Szabó Gabriella, Szabó Szilvia, Tatai Tibor és Wichmann Tamás is.

„Jó hogy elkészült egy ilyen fontos kiadvány, mert mindenki megismerheti sportágunk legendás alakjait. Biztos vagyok benne, hogy számtalan olyan történettel találkozhatunk a könyvben, amelyet mi is most hallunk, olvasunk először, és véleményem szerint a nagy elődök élményei, sikerei sok erőt adnak majd számunkra is a riói felkészülés során” – mondta az olimpiai bajnok Szabó Gabriella.

„Visszanyúlunk a gyökereinkhez, amelyből táplálkoznak a jelenkor sikerei. Ez talán a legfontosabb ebben a kiadványban. Megismerhetünk hajókat, stílusokat, különböző akaratot, felkészültséget, sikert, hozzáállást, ars poeticát és gondolatot. Ezekre mind-mind szükség van ahhoz, hogy ilyen sikeresen tudjon működni a kajak-kenu sport” – mondta a kilencszeres világbajnok Wichmann Tamás.

A könyvbemutató és dedikálás helyszíne: Costa Coffe Alle Cím: 1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10, Alle Bevásárlóközpont, 2. szint. Időpont: 2015. december 11. (péntek) 11.00

Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók