Mégse

Mesteredzői díjakról döntött a Magyar Edzők Társasága

Az idei elismerésekről döntött csütörtökön a Magyar Edzők Társasága (MET), amelyet a kajak-kenu sportágból Csipes Ferenc és Hadvina Gergely is kiérdemelt.

Hír

A MET tájékoztatása szerint jelentős számú pályázat és jelölés érkezett az augusztus 15-i határidőig. A Kemény Dénes által vezetett Mesteredzői Kollégium javaslata alapján a MET elnöksége úgy hatorozott, hogy Mesteredzői Díjat kap Bíró Attila, a magyar női vízilabda válogatott szövetségi kapitánya, Csipes Ferenc,  a Budapesti Honvéd SE kajak-kenu edzője és Hadvina Gergely, a Szolnoki Kajak-Kenu Klub edzője.

Mesteredzői díjakról döntött a Magyar Edzők Társasága
Csipes Ferenc

Az edzői Életmű-díjat Könye Irma, a Budapesti Honvéd SE atlétaedzője, Ocskay Gábor, a Székesfehérvári Volán SC jégkorongcsapatának volt edzője, Svasznek Jenő, a Kőbányai Sport Klub ökölvívó edzője, Szabó Bence, volt vívó szövetségi kapitány, a Vasas Sport Club volt edzője és Tarján András, a Statisztika-Petőfi SE volt asztalitenisz edzője veheti át.

Mesteredzői díjakról döntött a Magyar Edzők Társasága
Hadvina Gergely

Az elnökség tájékoztatást kapott a szervezet tervezett köztestületté alakulásáról, valamint egyhangú állásfoglalása alapján a MET csatlakozik a Nemzet Sportolói felhívásához, hogy az épülő új atlétikai stadion Zsivótzky Gyula olimpiai bajnok kalapácsvető nevét viselje.

(mti)