Kedvezményes nevezés a magyaroknak a SUP világkupára

Már csak egy hónap van hátra az év legnagyobb hazai rendezésű SUP-os viadaláig. A szervezők azt szeretnék, hogy a világkupa egy igazi ünnep legyen az egyre növekvő magyar SUP-közösség számára is, ezért a loopasup.hu weboldalon május 26-ig az amatőrök jelentős kedvezménnyel, az igazolt versenyzők pedig a nevezés zárultáig díjmentesen nevezhetnek az eseményre.

Egy élversenyző, vagy hobbisportoló életében talán nincs is nagyobb élmény, mint hazai közönség előtt szerepelni egy nemzetközi megmérettetésen. Keveseknek adatik ez meg, a SUP-világkupán viszont azt szeretnénk, ha minél többen átélnék, hogy milyen az, amikor neki szurkolnak a partról. Éppen ezért csak és kizárólag a magyar állampolgársággal rendelkezők most a loopasup.hu weboldalon kedvezményesen jelentkezhetnek a Lupa-tavi eseményre.

Kedvezményes nevezés a magyaroknak a SUP világkupára

Az érvényes versenyengedéllyel nem rendelkező magyar nevezőkre mostantól május 26. 18 óráig az alábbi kedvezmények érvényesek:

  • Nevezés a felfújható deszkás versenyszámba: 25 EUR
  • Nevezés egy-kettő-három versenyszámba: 35-42-50 EUR
  • Nem résztvevő (kísérő) személy: 30 EUR

Kedvezményes nevezés a magyaroknak a SUP világkupára

Azoknak a versenyzőknek, akik a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) által 2022. május 17. előtt érvényesített SUP versenyzési engedéllyel rendelkeznek, a regisztrációs időszak végéig a nevezési költségüket az MKKSZ átvállalja. Az érvényes versenyzési engedélyt a nyilvántartási számmal lehet igazolni, amelyet a nevezési felületen megadott helyre kell beírni.

Fontos, hogy ezek a kedvezmények csak a magyar indulókra érvényesek, és kizárólag a nevezési díjat foglalja magába! Nevezz be most, és találkozzunk a Lupán!

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók