Karl Mária őszintesége megtérült

„Az őszinteség megtérül” – vallja Karl Mária, aki megnyerte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség nyereményjátékát. A márciusi Boat Show standján az érdeklődők kérdőívet tölthettek ki a sportággal kapcsolatban, s a válaszadók között egy a szegedi Világkupára szóló VIP hétvégét sorsoltunk ki. A szerencsés nyertes a kiskunlacházi Karl Mária lett, aki már izgatottan várja a május 28. […]

„Az őszinteség megtérül” – vallja Karl Mária, aki megnyerte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség nyereményjátékát. A márciusi Boat Show standján az érdeklődők kérdőívet tölthettek ki a sportággal kapcsolatban, s a válaszadók között egy a szegedi Világkupára szóló VIP hétvégét sorsoltunk ki. A szerencsés nyertes a kiskunlacházi Karl Mária lett, aki már izgatottan várja a május 28. és 30. között sorra kerülő szegedi MOL Világkupát.

%REKLAM%

„Őszinte voltam a kérdőív esetében és őszinte leszek most is: egyáltalán nem ismerem a kajak-kenu sportágat. Természetesen egy-két emberről, így Kovács Katiról vagy Janics Natasáról már hallottam, sőt elkaptam egy-két pillanatot a televíziós közvetítésekből is, de még sosem jártam kajak-kenu versenyen – mondja a nyertes, aki leszögezi az elmúlt pár hétben megfordult vele a világ. – Most már szinte minden nap olvasom a szövetség honlapját, keresem a versennyel és a versenyzőkkel kapcsolatos híreket. Szeretnék felkészülten, jó szurkolóként érkezni a Világkupára. Nagyon örülök neki, hogy a háromszoros olimpiai bajnok Storcz Botond adta át nekem a nyereményemet, őt így már sikerült személyesen is megismernem.  A versenyre egyébként a férjemmel utazunk el, s mivel nem sok lehetőségünk van a közös nyaralásra, kikapcsolódásra, így ezt a Világkupát részben vakációként fogjuk fel. Biztos vagyok benne, hogy a magyar versenyzőknek köszönhetően szép élményeket ad számunkra ez a hétvége.”

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók