Jön a második SUP EVENT a Lupán

Augusztus 1-én ismét a SUP-szakág veszi birtokba a Lupa Beach-et, a népszerű tavat bárki megkerülheti deszkán. Most itt az alkalom, hogy azok is kipróbálják a sportágat, akik eddig soha nem szálltak a vízre, az eseményt ugyanis vízimentők biztosítják.

Lehetsz akár kezdő, aki még soha nem próbálta, vagy gyakorlott SUP-túrázó, itt garantáltan jól fogod érezni magad - ígérik a szervezők, akik augusztus 1-én, szombaton délelőtt 10 órától minden vízi szabadidősportok után érdeklődőt szeretettel várnak a Lupa-tavon. 

“Ez az első alkalom, hogy szervezett formában az egész tavat körbe lehet evezni - mondta Foltán László, az esemény főszervezője, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) szabadidősport szakágvezetője. - A 3 km-s táv inkább az élményekről szól, mint a versenyzésről. Az előző hétvégén már bemelegítettünk az eseményre a Maty-éren, a világbajnoki pályán több mint 100 SUP-os gyűlt össze, remélem a Lupán még ennél is többen leszünk.” 

 

Jön a második SUP EVENT a Lupán

 

Az eseményen rendezik meg igazolt versenyzőknek a 2020-as SUP magyar bajnokságot is, így a résztvevők testközelből láthatják, hogy a profik hogyan kezelik deszkát, a hangulatról pedig egész nap DJ Antonyo gondoskodik majd.

A részvételi díj bruttó 2500 forint/fő, a SUP-deszka bérlése pedig 2500 forint/db. Akik rajthoz állnak a SUP EVENT-en, azok kipróbálhatják, illetve tesztelhetik a legkülönlegesebb deszkákat is, a négy fős csapatok pedig a Dragon SUP-okra is felpattanhatnak. 

Az eseményre már lehet regisztrálni. 

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók