Immár 14. alkalommal rendezzük meg a Kolonics György-emlékfutást

Október 23-án már 14. alkalommal jön a Kolonics György-emlékfutás, mint közösségi futás a megszokott helyszínen és időben, a Kolonics György Alapítvány, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség, a BBU Nonprofit Kft. és a Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület szervezésében.

Ha október 23., akkor Kolonics György-emlékfutás. Hagyomány ez már sportágunkban, immáron 14 éve. Egy közösségi esemény, amely összehozza a kajak-kenus családot. Amelyen egy nagy bajnokra emlékezünk, amelyen jókat beszélgetünk, sztorizunk és amelyen természetesen futunk. Hiszen Koló is nagyon szeretett futni. 

Időpont: 2023. október 23. hétfő

Helyszín: KSI Kajak-Kenu Vízitelep (1138 Budapest, Népsziget, Népszigeti út 5.)

Nagy szeretettel várjuk az eseményre az egyesületek igazolt és szabadidős sportolóit, edzőket, sportvezetőket és szülőket. Az eseményen a részvétel ingyenes. Kérjük az egyesületeket, hogy a tőlük érkezők PONTOS létszámát a berenike.faldum@kolonicsalapitvany.hu e-mail címre megküldeni szíveskedjenek (ez feltétele a részvételnek és a megjelölt létszám alapján adjuk át az étkezési jegyeket).

Nevezési határidő: 2023.október 16. hétfő

Program:

A távok: 2.4 km, 11.5 km, 21.1 km.

Időrend:

10:00 Egyéni- és váltó félmaraton (21,1km)

10:45 Középtáv (11,5km)

11:15 Rövidtáv (2,4km)

Díjazás: A félmaraton női és férfi kajak-kenus versenyengedéllyel rendelkező első helyezettjeit Vándorserleggel díjazzuk.

A KSI Vízitelepén öltöző és mosdó az esemény napján igénybe vehető. Az eseményen résztvevőket, az egyesületek által előzetesen leadott létszámoknak megfelelően, a futást követően gulyáslevessel látunk vendégül. Az eseménnyel kapcsolatos további információkat a regisztráló egyesületek számára az eseményt megelőzően egy következő e-mailben küldünk.

Reméljük, hogy minél többen eljöttök és közösen futhatunk és emlékezhetünk Kolóra.

Forrás: Kolonics György Alapítvány

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók