Mégse

Edzés sportolóknak, program cégeknek

Edzés sportolóknak, program cégeknek

EDZÉS

Szeretnéd kipróbálni a Sárkányhajózást? Szeretnél eltölteni egy sportolással egybekötött délutánt a barátaiddal, munkatársaiddal?

A sárkányhajózás egy univerzális sport:

Könnyen megtanulható, bármilyen korosztálynak, közösséget alkot, kifejezetten jó szabadidős tevékenység és még sorolhatnám…

Miért?

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség, bárki számára elérhető sárkányhajózási lehetőséget biztosit, a Gubacsi-hídi edző centrumában.  A Soroksári Duna-ág gyönyörű környezete teszi oly vonzóvá ezt a folyószakaszt. Védett és nyugodt csendes állóvize, kiváló feltételeket nyújt, a vízi sport szerelmeseinek. Nem véletlen, hogy az ifi és a felnőtt válogatott is gyakran választja helyszínül, edzéseihez. Naponta több száz  gyerek, versenyző és öregfiú fordul meg a vízitelepen. A pezsgő életet, jó hangulatú bográcsolások és közösségi programok színesítik.

Cégek körében is közkedvelt szabadidős tevékenység.  A sárkányhajózás közösség fejlesztő hatása köztudott. A közös munka már a hajó vízre bocsátásakor is elengedhetetlen, de az igazi csapatmunka csak a vízen veszi kezdetét. Az akár 22 embert is befogadó, 13 méter hosszú, evezősökkel együtt közel 2 tonnás hajó hajtásához szükséges, teljes szinkronban történő együttműködés, a csapat kovácsa.  Még a levegőt is egy ütemre veszik.

A mai világban egy cég tökéletes működésének elengedhetetlen és szükséges része, a csapatépítés. Többek között, vendégeink olyan multi cégek, mint a Mol, T-Mobile, Sun Mikrosistems, Vodafone, és itt edz a Magyar Sárkányhajó Válogatott is.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség jelenleg 6 db sárkányhajóval és annak komplett felszerelésével rendelkezik, melyet az elkövetkező években, jelentős mértékben kíván bővíteni. A létesítmény rendelkezik öltözővel, zuhanyzóval.

Hogyan?

1.       Szervezd össze saját sárkányhajó csapatod. A hajóban egyszerre maximum 22 ember fér el, de 10 ember is bőven elegendő a meghajtásához.

2.       Kérj időpontot és további információt az edvin.csabai@mkksz.hu email címen vagy a 0614650092-es telefonszámon Csabai Edvintől.

3.       Az igényeid szerint összeállított program költségeiről egy ajánlatot készítünk számodra, amelyet, amennyiben elfogadsz, számlát állítunk ki, melyet az MKKSZ számlaszámára kell utalnod, és ekkor véglegessé válik megrendelésed.

4.       Jelenj meg a megbeszélt időpontban a vízitelepen, tölts ki a jelenléti ívet, és az eszközök használatáról szóló adatlapot, majd öltözz át.

5.       Élvezd a friss levegőt, a sportolás élményét, a szabadságot és a barátaid társaságát, a sárkányhajózást.

Extrák, avagy, mire lehet még szükségem?

Kormányos: A korábban már említett okok miatt a sárkányhajó kormányzása nem egyszerű feladat. Gyakorlatlan ember nem képes irányítani. Szükség esetén, előzetes egyeztetés alapján, tudunk kormányost biztosítani a csapat részére.·

Mentőmellény: A hajókat, mindenki saját felelősségére használhatja. A hajó , rendeltetés szerű használat során, szinte kizárt, azonban Gyerekek, úszni nem tudók számára a mentőmellény használata ajánlott. Szükség esetén, előzetes egyeztetés alapján, kellő mennyiségű és méretű mentőmellényt tudunk biztosítani.·

Motoros kíséret: Motoros kíséretre, nagyobb létszámú csoport, egy idejű, több hajóval történő sportolása során lehet szükség. Szükség esetén, előzetes egyeztetés alapján, motoros kíséretet biztosítunk.

Hol?

Budapest, XXII. Kerület, Csepel-sziget, Gubacsi-híd, Edzés Centrum

A vízitelepnek nincs konkrét címe, csak helyrajzi száma, ami alapján igen nehéz megtalálni egy várostérképen. A műholdas térképen látható Duna utcán, egészen a Duna partig, majd jobbra száz métert haladva, elhagyva az úszó házakat könnyedén megtalálható az edzés centrum helyszíne.

 


Nagyobb térképre váltás