Szabó Attila Kenu Akadémiai évzáró

2017. december 18-án a ráckevei Duna Relax & Event Hotelben tartotta évzáró ünnepségét a Szabó Attila Kenu Akadémia Egyesület.

Az eseményt megtisztelték Schmidt Gábor MKKSZ elnök, Dr.habil Köteles Ferenc, egyetemi docens ELTE PPK ESI intézetigazgató, Szále Zsoltné  Ráckevei Árpád Fejedelem Általános Iskola igazgató, Gyergyádes Ágnes és Kissné Bácskai Rózsa igazgató helyettesek, Nagy Zsuzsanna Judit ÉSZC Kiskunlacházi Szakképző Iskola igazgató, Doma Gergő Szakmai igazgató MKKSZ, Hüttner Csaba Felnőtt szövetségi kapitány,

Dr. Nagy Klára Ráckeve város Sport Idegenforgalmi és Kulturális bizottság, valamint  Jogi, Közbiztonsági és Mezőgazdasági bizottság elnök, Jáki Réka Ráckeve Újság főszerkesztő, Dr Vígh Katalin és dr Fodor Cecília ügyvédnők, Kósa Dénes RáckeveiVénusz Színház művész igazgató és Novák Csaba Elite-Gym vezető.

A rendezvényt Schmidt Gábor nyitotta meg. Hosszasan méltatta a Kenu Akadémia elindulásának jelentőségét. Kiemelte, hogy kajak-kenu sportágban ez az első ilyen vállalkozás és megköszönte a hátteret adó intézmény vezetőjének Szále Zsoltnénak a lehetőséget. Az Akadémia jövőjének biztosítását és az eredményességet Dr Rausz- Szabó Attila személye által biztosítottnak látja. Mesteredző Úr sportolói és tudományos pályafutása a garanciája a gyermekek- ,, Élen a tanulásban, élen a sportban” szemléletű képzésének. Beszélt a szülőknek a sportág fejlesztő hatásairól és arról a hosszú útról, ami még előttük áll.

Az esemény jó alkalom volt arra, hogy a sportágban dolgozó szakemberek találkozzanak és megbeszélést folytathassanak a jövőt illetően. Nagyon örülünk annak, hogy részt vehetünk a síkvízi szakág szakmai fejlesztésében, így biztosítva a jelenlegi munka folytonosságát és a kajak-kenu sportág eredményességét egyaránt.

Felemelő érzés volt együtt ünnepelni! Köszönet Magyar Mártonnak ELTE ESI, Gyengési Boglárkának, és Erdős Bálintnak, akik ehhez segítséget adtak!

 

szerző:
Dr Borkovits Margit
elnök

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók