Óriási hangulat és nemzetközi mezőny a Világkupán

A véghajrához értünk, hiszen kevesebb, mint egy hónap van hátra a nyár legnagyobb SUP-os eseményéig, a lupa-tavi Világkupáig. Nevezni még mindig lehet – ráadásul most extra kedvezménnyel – a loopasup.hu oldalon. Kihagyni semmiképp sem lenne érdemes, tengerparti hangulat és a szakág nemzetközi kiválóságai közül is jónéhányan várnak mindenkit a Lupára.

A fehérhomokos part, a pálmafák, a kristálytiszta víz és a csodálatos környezet igazi tengerparti hangulatot varázsol a résztvevők elé. Nem véletlenül becézik a Lupa-tavat Budapest tengerpartjának. 

Már csak keveset kell várni, és június 17-én elrajtol a ICF SUP Világkupa, amely amellett, hogy hivatalos nemzetközi verseny, egyben egy fergeteges buli is lesz, és bárki részese lehet. A Lupa-tó már többször is bizonyította, hogy a vízisportok hazai „mekkája”; amellett, hogy a szörfösök és a vitorlázók is imádják a tavat, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség is évek óta itt rendezi meg a LOOPA SUP versenyt. 

Óriási hangulat és nemzetközi mezőny a Világkupán

A háromnapos Világkupa összdíjazása hatezer euró, felnőttek, fiatalok, mastersek merev és felfújható deszkával is nevezhetnek még egészen június 10-ig, most jelentős kedvezményekkel, illetve aki május 27-ig kiváltja a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által elfogadott versenyzési engedélyét, annak a nevezési költségét az MKKSZ átvállalja. Az első három helyezett érmes díjazásban is részesül, illetve a felfújható deszkások nyílt versenyében minden célba érő befutóérmet kap. 

Óriási hangulat és nemzetközi mezőny a Világkupán

A verseny alatt nem csak a vízen, de a Lupa Beach partján is fantasztikus élmények várják az érkezőket. Számos szolgáltatás lesz elérhető, ilyen például az egyedülálló „gasztrosétányon”, ahol szinte mindenki megtalálja azt, amit a gyomra kíván egy fárasztó SUP-ozás után. Más sportágak, így a teqball, a strandkézilabda, vagy a Beach fitness is remek lehetőségeket kínál a kikapcsolódásra, de nagyon népszerű a búvár centrum és a gyerek beach is, ha esetleg az egész család érkezne.

Óriási hangulat és nemzetközi mezőny a Világkupán

Mivel ez egy Világkupa állomás, természetesen külföldről is érkeznek majd kiváló SUP-osok, így egy nem akármilyen mezőnyben lehet megmutatni, hogy ki, mit tud. A versenyről minden fontos információ, valamint a nevezési felület elérhető a loopasup.hu weboldalon. Találkozzunk a Lupán!

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók