Nagy csata várható női kajak egyes 200-on

Négy világbajnok, a Lucz-testvérek és Kiss Blanka is ott lesz női kajak egyes 200 méteren a válogató A-döntőjében. A zárónapon bemutatkozott férfi K-2 1000 méteren a Kopasz Bálint, Nádas Bence-páros, őket a délutáni döntőben is láthatjuk, de C-1 1000 méteren is izgalmas fináléra van kilátás.

Női K-1 200 méteren a három reggeli előfutam során Lucz Dóráé lett a legjobb idő, de rajta kívül Kárász Anna és Csipes Tamara is egyből bejutott az A-döntőbe. A középfutamból Kiss Blanka, Douchev Janics Natasa, Lucz Anna és Medveczky Erika csatlakozott még hozzájuk. A névsor alapján komoly csatára lehet számítani a fináléban, amely 15 óra 35 perckor a válogató zárófutama lesz.

Nagy csata várható női egyes 200-on

Előtte érdemes lesz figyelni a férfi C-1 1000 méter döntőjét is. Az előfutamok során Hajdu Jonatáné lett a legjobb idő 4:04.844-el, de Kiss Balázs és Fodor Nicholas is jó előjelekkel várhatja a délutánt.

Nagy csata várható női egyes 200-on

Férfi K-2 1000 méteren ezúttal nem indult el a pótkvalifikációs versenyen kvótát szerző Béke Kornél, Varga Ádám-páros. Bemutatkozott viszont Kopasz Bálint, Nádas Bence egysége, akik Tamási Zsombor, Nyerges Áron mögött futam másodikként jutottak be a délután negyed négykor kezdődő nyolcas döntőbe, ahol többek között Noé Bálint, Kulifai Tamás is ott lesz, de figyelni kell majd a négyes pályára bekerülő Szendy Márk, Szántói Szabó Tamás egységre is.

Nagy csata várható női egyes 200-on

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók