Járványkompatibilis lesz a holnapi Koló-futás

Pénteken ismét nekivágnak az egykori barátok, és velük együtt a sportág színe-java, hogy a hagyományos október huszonharmadikai futással emlékezzenek a kétszeres olimpiai bajnok kenus legendára. Idén a HELYSZÍNEN NEVEZNI NEM LEHET, és eredményhirdetések sem lesznek, viszont rajthoz állni ezúttal is három távon; 2 kilométeren, 11 kilométeren, valamint a félmaratonin lehet.

Van, amiről sajnos le kell mondanunk annak érdekében, hogy biztonságban alkalmazkodjunk egy olyan világhoz, amelyben jelenleg élünk, és amelyet a koronavírus jelenléte gyökeresen megváltoztatott az utóbbi hónapokban. Szerencsére azonban a sportolás szeretete, a hagyományok őrzése és az emlékezés nem tartozik ezek közé a dolgok közé, éppen ezért ezen a héten pénteken, vagyis a szokásoknak megfelelően október 23-án Kolonics György emlékfutás lesz a Népszigeten.

Járványkompatibilis lesz a holnapi Koló-futás

Az előző évekhez képest annyi a változás, hogy ezúttal nincs helyszíni nevezés, a rajtokat kisebb csoportokban bonyolítják le a szervezők, hogy minél szellősebb legyen az indulás, valamint eredményhirdetést sem sem tartanak a nap végén. Aggodalomra persze semmi ok, hiszen a szervezők utólag fel fogják venni a kapcsolatot az adott kategóriák helyezettjeivel, és postán küldik majd el az érmeket!

Az előrejelzések szerint száraz, és szélcsendes 10-15 fokos idő lesz, jó futást mindenkinek!

HAJRÁ!

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók