Edzőknek indít online tanfolyamot az ICF

A koronavírus okozta járványhelyzet miatt a Testnevelési Egyetem és a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) közös online edzőképzést indít a gyorsasági szakágban dolgozó kollégáknak.

A négy hónapos angol nyelvű tanfolyam díja 1750 Euro, a hallgatók a vizsga sikeres teljesítése után bizonyítványt kapnak. 

A kurzus során az edzők magas szintű elméleti és gyakorlati tudást sajátíthatnak el, melynek eredménye egy olyan vezetői kompetenciaszint elérése, ami képessé teszi a szakembereket egy edzői csapat vezetésére.

Az online órákat PowerPoint-os előadások, videóprezentációk és elméleti anyagok színesítik majd. A gyakorlati részben a hallgatóknak videóanyagokat kell felölteniük az előadásokon tanult elemek felhasználásáról. A szervezők a tanfolyam összes előadását rögzítik. 

Az órarend csak akkor határozzák meg, ha véglegessé válik a jelentkezők száma, de az előadások előreláthatóan európai idő szerint 14:00 vagy 15:00-kor kezdődnek majd. Az órarend meghatározásakor a szervezők figyelembe veszik a jelentkezők származási helyének alakulását.

További információ ezen a linken elérhető, a jelentkezési lapot pedig innen lehet letölteni.

A kitöltött jelentkezési lapokat közvetlenül a Testnevelési Egyetemnek kell megküldeni másolatban a sebastian.cuattrin@canoeicf.com és csaba.szanto@canoeicf.com email címek feltüntetésével.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók