Edzés 80 versenyzővel

A Kökény Roland Regionális Akadémia is közös edzést szervezett a hétvégén Tiszaújvárosban. A névadó és Bardóczi Krisztián, az akadémia menedzsere, COVID-betegségben való érintettség miatt nem lehetett jelen, de a TKKSE így is kiváló házigazdája volt az eseménynek.

„Itthonról, a számítógép és a telefon mellől szerveztem az egész eseményt az újonnan kinevezett akadémiai edzőkkel, akik nagyszerűen lebonyolították a közös edzést. Nagy segítségemre volt még a TKKSE elnöke, Béke László is a szervezésben, aki azonnal kidolgozta a rendezvény járványügyi protokollját, és gondoskodott annak betartásáról is a helyszínen, hiszen 80 versenyző jelentkezett a közös edzésre.” – mondta Bardóczi Krisztián.

Edzés 80 versenyzővel

A Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület így kiváló vendéglátója volt a Tiszafüredről, Miskolcról, Hajdúnánásról, Szolnokról érkező kölyök és serdülőkorú kajakosnak és kenusnak. 

„Bár a Tisza nem a legbarátságosabb oldalát mutatta most, mégis azt gondolom, hogy nagyon hasznos volt mindenki számára ez a közös edzés. 

Kicsit kimozdította a gyerekeket a komfortzónájukból,

hogy nem mindig ugyanazokkal edznek együtt.” – mondta a közös edzésről Dr. Juhász Péter, aki frissen kinevezett akadémiai edzőként az esemény szakmai házigazdája volt.

Edzés 80 versenyzővel

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók