A terveink lenyűgözték az ICF-et

SUP-VB

A Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) illetékesei szerint a jövő évi magyarországi SUP-világbajnokság a szakág történetének eddigi legjobb eseménye lesz. Delegációjuk a múlt héten tett látogatást az esemény helyszínén, Balatonfüreden.

A jövő évi SUP-világbajnokságot június 18-20. között rendezzük meg Balatonfüreden. Az ICF hírlevele arról számol be, hogy kollégáikat lenyűgözte a magyar szervezők lelkesedése, és profizmusa. 

“Eddig is izgatottan vártunk, hogy jövőre Magyarországon, Közép-Európa legnagyobb taván, a Balatonon bonyolíthatjuk le az ICF SUP-világbajnokságot. A helyszínen tett látogatás után meggyőződtünk arról, hogy 

a 2021-es esemény minden szempontból lenyűgöző lesz"

 - mondta Hoichan Kwon, az ICF SUP koordinátora. - Magyarországot joggal tartják a világ egyik legerősebb és leglelkesebb kajak-kenu nemzetének, látogatásunk pedig rámutatott arra, hogy ez miért van így. Nemcsak a helyszín lesz csodálatos, hanem arra számíthatunk, hogy a szervezés is első osztályú lesz - folytatta Hoichan Kwon. - A 2019-es kínai világbajnokság is fantasztikus hangulatú volt,  úgy gondoljuk, hogy a jövő évi még azt is felülmúlhatja. A sportolók már nagyon várják, hogy újra világversenyen szerepelhessenek.”

 

A terveink lenyűgözték az ICF-et

 

A 2021-es világbajnokságon a legmodernebb technikai eszközöket felhasználva biztosítják a szervezők, hogy a sportolók, és a nézők élőben követhessék a versenyek legizgalmasabb pillanatait. 

Az résztvevők gyorsasági, hosszútávú, és technikai számokban versenyeznek majd a világbajnoki érmekét és helyezésekért, ifjúsági, nyílt, és masters korosztályokban. Rendezünk futamokat a felfújható deszkás kategóriákban is, ezzel ösztönözve a kevésbé tapasztaltakat is az eseményen való részvételre. A versenyzők minden kategóriában értékes díjakért szállhatnak majd vízre. 

Az ICF szerint az érdeklődés a SUP-szakágért világszerte egyre nagyobb, a hétvégi első egy órás online szemináriumra, amelyet Connor Baxter, és Fiona Wylde SUP-világbajnokok tartanak, már több mint kétszázan jelentkeztek. 

A vasárnapi harmadik webináriumon az egykori olimpiai bajnok kenus és SUP versenyző és oktató, Larry Cain tart előadást. Erre az online eseményre ezen a felületen még várják a jelentkezéseket. 

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók