Versenyrutinra hajt a szülés után visszatérő Csipes Tamara – videó

Visszatérés

Hét héttel a szülés után máris elkezdte az edzéseket Csipes Tamara, aki tavaly november 22-én adott életet kislányának, Olíviának.

„Az a legfontosabb most, hogy kialakítsuk úgy az életünket, hogy hozzászokjunk ezekhez a körülményekhez, és minél több edzés beleférjen az időmbe” – nyilatkozta a Digi Sportnak a 28 éves olimpiai-, világ- és Európa-bajnok kajakos.

Csipes Tamara szerencsésnek vallja magát, mert eddig engedi őt pihenni kislánya, Olívia, másra viszont nehezen van ideje. „Szerencsére nagyon jó babám van, sokat alszik, így én is tudok pihenni. Időszűkében vagyok persze, mint minden anyuka, nem lesz egyszerű belezsúfolni egy napba két edzést.”

A magyar szövetség örökös bajnoka ennek ellenére úgy fogalmazott, hogy négy hét múlva már szeretne olyan formába lendülni, hogy ha edzője bármit kér tőle, azt meg tudja csinálni. Célja természetesen nem rövidtávú, tehát nem feltétlenül 2018-ban szeretne jó eredményeket elérni.

„A tokiói olimpia a fő cél, ennek megfelelően kell felépítenem az évet. Szeretnék akkor is versenyezni, ha úgy érzem, hogy nem sikerült túl jól a felkészülésem, mert a versenyrutint meg kell az idén szereznem” – mondta Csipes Tamara.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók