Új eszközpark és GPS-alapú fejlesztés a Balatonnál

Konzorciumi ülés

Balatonszemesen tartották meg a GINOP-7.1.2-15 pályázat negyedéves konzorciumi ülését, amelyen a Magyar Kajak-Kenu Szövetség, mint a projekt vezetője tájékoztatta a Balatoni régió tagjait a program részleteiről, az aktuális feladatokról.

A Bejárható Magyarország program keretében új fejlesztések kezdődnek a Balatonnál, az Európai Uniós támogatásoknak köszönhetően lehetőség nyílik a vízi turizmus fellendítésére a Balaton térségben – amelyet a helyi önkormányzatok és a Magyar Kajak-Kenu Szövetség közösen valósít meg az elkövetkező hónapokban.

A most megtartott konzorciumi ülésen Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke több a program megvalósulását segítő szolgáltatásról számolt be, szót ejtett a projekttel kapcsolatos kampányról, a hajóbérlési rendszerről és a vízitúrázást biztonságosabbá és kényelmesebbé tevő GPS szolgáltatásról is.

Cservári Gábor projektvezető bemutatta a pályázatokból megvalósuló fejlesztési helyszíneket, beszélt az ütemtervről, a költségtételekről és a költségelemekhez kapcsolódó konzorciumi feladatokról is, többek között a megállóhelyek tervezéséről és kivitelezéséről, valamint az eszközbeszerzésekről.

Gyulay Blanka, a BJMOKK Kft. képviseletében a projekttel kapcsolatos marketing és kommunikációs elemeket, a megállóhelyek egységes arculatkialakításáról számolt be, míg Vaskuti Máté, BJMOKK Kft. új ügyvezetője a túratervező programba integrált foglalási- és fizetési rendszert, az új GPS fejlesztést ismertette és hangsúlyozta, olyan széleskörű hajópark kialakításán dolgoznak, amelyben minden korosztály megtalálhatja a számára ideális eszközt a kikapcsolódáshoz.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók