Tölts egy éjszakát Pulai Imrével….

Egy éjszaka, amikor 10+1 különböző sportágban próbálhatod ki magad. Egy éjszaka, amikor a sport eluralja a fővárost. Egy éjszaka, amikor egy olimpiai bajnok segítségével ismerheted meg a kajak-kenu sportág szakágait, méghozzá a Városligeti Csónakázó-tavon.

Június 28-án, este 10 és másnap hajnali 4 óra között rendezik meg az első Mozgás Éjszakáját Budapesten. A rendezvény célja, hogy a mozgás élménnyé váljon mindenkinek.

Az érdeklődők többek között futhatnak és biciklizhetnek a kivilágított Andrássy úton, pingpongozhatnak, zumbázhatnak, salsázhatnak a Hősök terén, tollaslabdázhatnak, kipróbálhatják a nordic walkingot valamint az éjszakai sárkányhajózást és a kajak-kenu sportág szinte összes szakágát a Városligetben.

A Csónakázó-tavon versenyzők és edzők, valamint Sydney olimpiai bajnoka, Pulai „Sumák” Imre segítségével ismerkedhetnek meg az érdeklődők a gyorsasági kajak-kenu-, a sárkányhajózás-, a rafting- és a kajakpoló alapjaival.

„Nagyon jó kezdeményezésnek tartom az egész rendezvényt – mondja Pulai Imre. A cél, hogy lendületet kapjanak az emberek a rendszeres testmozgáshoz, amire egyébként szerintem egyre nagyobb az igény mindenkiben. A kajak-kenu – azon kívül, hogy egy kőkemény versenysport – kiváló szabadidős tevékenység is egyben, ezt szeretnénk megmutatni az érdeklődőknek a Csónakázó-tónál a Mozgás Éjszakáján.”

A kajak-kenu programokon való részvételnek nem alapfeltétele az úszástudás, a tó vízmélysége 70 centiméter.  A szervezők ennek ellenére mindenki számára biztosítanak mentőmellényt, a vízen pedig mentőmotoros is lesz.

További információk az eseményről: www.mozgasejszakaja.hu

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók