Takács Tamara feltöltődve várja a kihívásokat

Start

Bár az országos bajnokságon kilenc aranyat, ezzel kilenc hét pihenőt lapátolt össze magának Takács Tamara, Fábiánné Rozsnyói Katalin tanítványa mégsem élt a két hónapos szünettel, sőt, a szeptembert is inkább aktívan, mozgással töltötte el.

Feltöltődés!

Ez volt a jelmondata Takács Tamarának a hosszú és izgalmas 2017-es idény után. Fábiánné Rozsnyói Katalin tanítványa felnőtt világbajnoki aranyéremmel térhetett pihenőre, hiszen ő is tagja volt a racicei világbajnokságon győztes női négyesnek, de egyesben is sikerült szintet lépnie, hiszen a szegedi Világkupán és a plovdivi Európa-bajnokságon is letette névjegyét K-1 500 méteren.

„A pihenőmet aktívan töltöttem el, sok más sportágat kipróbáltam és minden percet maximálisan kihasználtam arra, hogy feltöltődjek. Ebben a kis szünidőben az volt a legjobb, hogy végre jutott időm a számomra nagyon fontos emberekre, a családomra, a keresztfiamra. Tőlük megkaptam az újrakezdéshez a lendületet” – mondta Takács Tamara, aki a felkészülését otthon, Győrben kezdte el.

„Számomra tökéletes csapatban kezdhettem el a felkészülést, hiszen ismét csatlakoztam Borsodi Géza csoportjához. Géza bácsiban maximálisan megbízom, Kati nénivel minden nap egyeztetnek a munkámról, tudom, hogy jó kezekben vagyok, nekem csak az edzések tökéletes végrehajtásával kell törődnöm. A programunkban most még benne van az evezés, de már a futásokat és a kondi edzéseket is megkezdtük” – folytatta a versenyző, aki elárulta: rengeteget tanult a 2017-es szezonban, amely nagy sikereket hozott számára.

„A sikerek nagy része természetesen az edzőmet, Kati nénit illeti – mondta Takács Tamara, aki a szeptember eleji országos bajnokság óta nem találkozott a trénerrel. – Már nagyon várom, hogy Kati nénivel elkezdjük a közös munkát, mindkettőnkre ráfért a kikapcsolódás, de biztosra veszem, hogy már hiányzunk egymásnak. A következő évben szeretnék a teljesítményemen javítani, az ötszáz egyesben elért saját időimet megdönteni. Várom az olimpikonjaink visszatérését, akikkel jó kis versenyeink lesznek majd. Nekem csak pluszt fog adni, hogy Kozák Danuta vagy Csipes Tamara mellé odaállhatok, hiszen olimpiai bajnokok ellen versenyezni mindig hihetetlen jó érzés.”

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók