Tájékoztató a 2014. évi MASTERS Maraton Magyar Bajnokságról

Verseny időpontja: 2014. május 17-18. Helyszín: Győr, Mosoni-Duna Holtág (új helyszínen) A masters versenyek új helyszínen, a Mosoni-Duna Holtágban kerülnek megrendezésre, amely a futószakasz mögötti töltés másik oldalán található. A masters versenyek a „fiatalok” pályájától teljesen külön, azzal párhuzamos időben, álló-vizű vízfelületen kerülnek megrendezésre. Versenypálya ismertetése A versenypálya két, kb. 5km-es körből áll. A rajt, a 2. számú […]

Verseny időpontja: 2014. május 17-18.

Helyszín: Győr, Mosoni-Duna Holtág (új helyszínen)

A masters versenyek új helyszínen, a Mosoni-Duna Holtágban kerülnek megrendezésre, amely a futószakasz mögötti töltés másik oldalán található.

A masters versenyek a „fiatalok” pályájától teljesen külön, azzal párhuzamos időben, álló-vizű vízfelületen kerülnek megrendezésre.

Versenypálya ismertetése

A versenypálya két, kb. 5km-es körből áll. A rajt, a 2. számú forduló és a cél a Holtág szabadstrand fürdőépülete előtti szakaszon kerül kialakításra.

Eredményhirdetés

Az eredményhirdetések a régi, megszokott területen lesznek, az egyes versenyblokkok befejezése után (férfi kajak, női kajak, kenu, mix). Az eredményhirdetések időpontja a versenyműsorban feltüntetésre kerül.

A változásokat figyelembe véve kérünk mindenkit, figyelmesen tanulmányozza át a pályarajzot és ismertesse azt a versenyzőkkel is.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók